Halvtid

Hur fort går det när man har det bra??? Halva semestern är redan avverkad. Vi är nu hemma ett par dagar för att tvätta och framför allt träffa döttrarna som inte är med i husvagnen. Vädret har ju inte varit helt och hållet på semesterfirarnas sida men heller inte bara klagomål. Vi har varit utomhus i stort sett hela tiden från morgon till kväll - bara någon halvdag då och då när det har regnat lite för mycket. Leya stortrivs verkligen med campinglivet! Hon är så rolig att ha att göra med! Hon är fantastisk i möte med barn - hon vet verkligen att hon då ska vara ändå mer försiktig än hon behöver vara med vuxna människor - och barnen älskar henne lika mycket som hon älskar dom. Omgivningarna vid havet är verkligen till hennes fördel. Bara den vanliga lilla närhetsrundan är rolig att gå - för att inte tala om hundstranden som vi får ta bilen till och skogen bara 5 minuters promenad från campingen. Hon träffar massor med nya hundkompisar varje dag men tyvärr är ju kameran med alldeles för sällan. Höjdpunkten var nog ändå en kväll när vi träffade en trevlig tjej med en 5-årig hane och en 2 årig tik, båda Rhodesian Ridgeback. Detta möte skedde i det trollskogsliknande naturreservatet som vi är närmaste granne med. Inte heller då hade vi kamera med oss men ett par bilder knäpptes med mobilen (tyvärr med lite suddiga bilder). I övrigt får Leya massa beröm av många som bor på "Bengans", dom kan inte förstå hur hon kan vara så lugn, snäll och trevlig när hon knappt är 5 månader ens. Vi är själva naturligtvis mer än nöjda med hennes trevliga sätt - hon är sååååå duktig!!! Senaste dagarna går hon helt lös vid vår plats, hade från början ett långt rep. Då ska tilläggas att bara 20 meter från vår vagn bor en 6-årig långhårig schäfertik och hon smiter inte ens dit. Det är en väldigt väluppfostrad dam vid namn Lady som inte lämnar platsen heller om inte matte eller husse tillåter det.

Om ett par dagar åker vi tillbaka till vagnen igen - om nu inte vädret sätter fullständigt stopp för det. Det är inte världens roligaste att sitta inne med en vattenrädd hund i en husvagn och ett förtält, fast det är å andra sidan inte roligt att sitta hemma då heller. Det löser sig nog.

(Tyvärr är datumet på kameran felinställt - det är naturligtvis inte kort från 2008.)

1 .  2 .  3 .  
4 . 5 .  6 .  
7 .  8 . 9 .  
10.  11.  12.
13.  14.  15.  
16. 17.  18.  
19.  20.

1. Fullt ös campingrundan runt.
2. Kvällsposering.
3. Är det oväder på gång?
4. Tittut med husse - ett hinder i fotbollsgolfen.
5. Grillvovve.
6. Grannpojken Tim är med på promenad.
7. Tim stolt hundförare.
8. Kvälls-Yatsy med lillmatte Olivia.
9. Strandjogging med Olivia.
10. Och så lite strandjoggande med husse.
11. Fy - det där havet kan andra hoppa ner i om dom vill!
12. Härligt i sanddynorna.
13. Trädgårdsarbete med Olivia.
14. Min egen campingstol.
15. Har med lite vilja god plats i min stol.
16. Mattes bästa huvudkudde.
17. Toppmöte med två trevliga Ridgebacks - Leo och Karimba. (Tyvärr suddig bild).
18. Toppmöte med två trevliga Ridgebacks - Leo och Karimba. (Tyvärr suddig bild).
19. Toppmöte med två trevliga Ridgebacks - Leo och Karimba. (Tyvärr suddig bild).
20. Toppmöte med två trevliga Ridgebacks - Leo och Karimba. (Tyvärr suddig bild).

Kommentarer
Postat av: Anna

Hej!
Ni ser allt ut att ha det mysigt i eran husvagn ;=) Leya ser inte heller ut att ha det såå tråkigt! Det däe med att ockupera stolar det måste tillhöra rasen..man får vara glad om man hittar en ledig stol här hemma ;=)) Hoppas ni får bättre väder resten av semestern... Här bär det snart av på nya utställningar och lite miljöombyte! Ha det jättebra och hälsa alla från tant Anna & övriga stollar..

2007-07-23 @ 09:10:54
URL: http://www.minjimbaridge.se
Postat av: Pia

Nästa år får ni köpa ny husvagn, jag kan inte tänka mig att hon får plats.
Dessutom finns väl chansen att det blir fler såna mysiga hundar.
Ni ser ut att ha bättre väder än vi i alla fall.
kram Pia

2007-07-23 @ 13:43:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0