Åhhh dessa klor...

Då har det hänt igen... Vi har varit på Hund och Katt i Huskvarna för att klippa klorna. I dag skrek hon värre än någon gång tidigare. Kloklippare Mona var nog lite varm efter dusten. Dom är så trevliga, rara och gulliga där, men Leya hon skrek o bar sig åt så dom fick ta in henne i trimrummet för att inte skrämma slag på resten av kunderna i shoppen  - förresten i hela Rosens Köpcentrum. HJÄLP - vad ska jag göra???

Kommentarer
Postat av: kakan

stackars leya, plåga henne med kloklippning, hehe

2007-06-20 @ 00:29:26
Postat av: Anna

Hej ;=)
Var har ni köpt den valpen som bråkar så ;=) RR valpar är smarta, de skriker och ser om det kan gå att slippa å få klorna klippta!! "Mormor" får klippa klorna när vi ses nästa gång... Vad mycket fina bilder det finns i bloggen nu :=) Har ni anmält till Alingsås utställningen? Ha en riktigt skön midsommar och glöm inte att lägga sju sorters sill under kudden!!
Kram
Anna & Stollarna

2007-06-20 @ 14:27:14
URL: http://www.freewebs.com/minjimbaridge
Postat av: Anna

Hej!
Leya's länk ligger på min sida nu under Minjimba Ridge hundar...
Anna & Stollarna

2007-06-20 @ 21:49:26
URL: http://www.freewebs.com/minjimbaridge
Postat av: Emelie & Lexus

Hej!
Jag känner igen paniken, och tyvärr kan jag inte säga att det blivit bättre med tiden! Lexus värsta fiende är fortfarande klotången, och när man är ensam är det inte det lättaste att få vilddjuret att ligga still! Men vi brukar försöka att klippa en klo om dagen, då slipper man den där utdragna fighten. Det har funkat bra för oss..
Mvh Emelie & Lexus

2007-06-22 @ 20:19:09
URL: http://web.comhem.se/lexus/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0