Helgen var skön...

Har varit i husvagnen i helgen, jag, Peter, Olivia och Leya. Vädret har inte varit det bästa men skönt och avkopplande ändå med 2 grillkvällar och mycket utomhusvistelse. Leya fann sig till rätta och tyckte det var en härlig tillvaro hon också. Hon kunde inte koppla av första eftermiddagen och kvällen - höll sig vaken från 15-tiden till sena kvällen. Morgonen därpå fick vi väcka henne klockan  halv 10!!!

Tyvärr var vagnen ganska mögelangripen, främst borta vid sovrumsdelen. Det var bara att sätta igång att skura med mögeltvätt både inne och ute, det blir att köpa ny 140-madrass också. Men nu är Adrian fin igen - trots att hon är 25 år gammal snart. Även TV fick vi igång med nyinköpt box, har inte varit mycket TV-tittande men lite nyheter fick vi höra i alla fall. Nu är det jobbvecka som gäller igen och så får vi se om det blir Bengts camping nästa helg också.

Veckan som kommer händer en del, det största är väl att Matilda ska ha sin bal. Det ska bli så roligt att få se ungdomarna. Matilda och Nisse kommer säkert att vara väldigt vackra. Får väl visa lite bilder senare om jag får tillåtelse till det.



Kommentarer
Postat av: Anna

Heej!
Leya ser verkligen ut som en äkta campinghund! ;=) Vilken liten sötis hon är...krama henne från "mormor" Ha det bra ni allihop! Vi hörs och ses hoppas jag...
Anna & Stollarna

2007-05-30 @ 07:22:37
URL: http://www.freewebs.com/minjimbaridge
Postat av: Kotteby

Oj, vad pluttig voffsingen var på dessa bilder då (när man jämför med bilderna när han attackerade mina kott-släktingar häromdagen). Ack, vad tiden går fort.

2008-06-27 @ 11:14:11
URL: http://kotteby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0