Hemskt!!!

I kväll hände något hemskt. Peter följde Karin hem efter att hon hade tillbringat en trevlig kväll här tillsammans med lillasyster (och sedan även en stund med oss). På vägen tillbaka slog några till med ett hejdunrdande fyrverkeri (SM i fyrverkeri?) - precis när Leya och Peter var där - utan avisering. Tänk er själva Bomber, Stjärnfall och Krevader - precis när dom ska passera!!! Hem kommer en skakande Leya och en uppriven husse efter att ha fått liggande på hund försöka lugna!!! Leya är nu helt  utslagen, så uppskärrad har hon varit. Jag är verkligen rädd att Leya efter detta är en riktigt skotträdd hund med allt vad det innbär inför nyår, påsk och åskande sommartid i t.ex. Halmstad. Hoppas verkligen vi kan övervinna detta.

När dom är ute ser jag och Olivia från altanen detta (vad vi då tycker) vackra skådespel...



Kommentarer
Postat av: Anna

hej!
Usch vad tråkigt att läsa om dessa förb... raketer & fyrverkerier :(( Vi får verkligen hoppas att Leya fixar detta på ett bra sätt.. Vi borde ju egentligen inte vara såå oroliga med tanke på hur kullen tidigare (anti)reagerat på saker & händelser.. Ge Leya en STOOOR kram från "mormor" och syskon i Fugglavik...
Kramar från oss alla till er alla...

2007-09-22 @ 20:02:26
URL: http://www.minjimbaridge.se
Postat av: Jag

Hon är kramad. Det verkar faktiskt som Leyas grundtrygghet har räddat henne!!! Har gått samma promenad i morse, varit på stan och varit på 40-årskalas på Hundklubben och hennes nerver verkar vara helt i lag. Hon är stark och trygg från början - fick nog en fantastisk start i Fåglavik!!!

2007-09-22 @ 21:44:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0