Gödsel under skorna - eller flitig målmedvetenhet!?!?

Karin och Macke kom ju hem för 1 månad sedan och det var ju sååå roligt att få hem dom igen. När dom kom hem hade dom ingenstans att bo - jo det hade dom ju för dom hade ju oss och Mackes familj. Sin egen lägenhet har dom uthyrd till sista september eftersom dom hade planerat resandet lite längre.

Vi har samsats om platsen här hemma utan problem men självklart måste man efter 7 år hemifrån tillsammans med sambo ha något eget krypin. Som alla vet så är det inte precis busenkelt att hitta boende i dag.

Men hör och häpna!!! I dag - pang bom - fick dom nyckel direkt och en jättetrevlig lägenhet tillfälligt till 1:a oktober. Två rum och kök, balkong, tillgång till trädgård, delvis möblerad och inredd samt inflytt pronto!!! Dom måste vara födda med gödsel under skorna!!! Denna lägenhet belägen i Jönköping istället som för som nu i Huskvarna hade varit det största framvaskade guldkornet i historien. Nu kan man i alla fall jämföra det med en hyfsad klump från Sala Silvergruva.

Skönt för dom att få komma till ro för sig själva i sitt egna, även om det bara är en tillfällig bas att utgå från. Dom behöver verkligen all kraft när dom jobbar så hårt med sin snart invigningsklara studio för tatuering och piercing. Förr än dom anar är dom tillbaka i sitt egna riktiga krypin som dom hyr ut i andra hand till sista september - och då är nog deras verksamhet också igång.

Det är inte bara gödsel under skorna dom har - dom är otroligt målmedvetna och flitiga för att kunna förverkliga en dröm!!!

Kommentarer
Postat av: Jag och fotbollsspelarn

Ja det var ju nåt nytt, har aldrig tänkt så långt =P körde ju med matlagning iklädd endast förkläde härromdagen, det var ju uppskattat.

2008-05-15 @ 22:06:56
URL: http://tgif.blogg.se/
Postat av: Kattis

Snygg design du har fått.

Nu är det mindre blått, hihi.

Ha en trevlig helg.

Kram

2008-05-16 @ 21:12:06
URL: http://kattis11.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0