Lyxig söndagslunch på Gyllene Uttern



Kan man mer begära av en söndag efter en segerrusig lördag än tvårätters söndagslunch på erkänt gastronomiska restauarangen på Gyllene Uttern? Svärfar slog till och bjöd mig, make, svägerska och sig själv på denna lyx. Måltiden bestod i förrätt bestående av Svensk löjrom serverad på smörstekt brioche tillsammans med rödlök och gräddfil, som huvudrätt valde jag Oxfilé bakad med skogschampinjoner och parmesan, portvinssky och Pommes Anna (en typ av potatiskaka). Till det en utsökt Loka Citron. Kaffe på maten och söndagskroppen var mer än nöjd. Dessutom är det väldigt tilltalande miljö att inta god måltid i med utsikt över Vättern och Visingsö som låg väldigt nära strand i dag. TACK SVÄRFAR!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0