Tyskland - Resa med barn


På söndag åker jag och Minstingen på resa till Tyskland. Eller rättare sagt - Jag får följa med Lilla O på guidad resa som varar i 4 dagar! Roligt att få delta i resultatet av projektarbetet som nu ska redovisas i och med detta. Jag och lilla O ska dela hotelrum enligt nedan:

Dag 1. Jönköping - Rostock. Vi åker tidig söndagmorgon via Helsingborg - Helsingör - Gedser. Sedan direkt till Rostock där det blir gemensam middag på hotellet.
photo - Penta Hotel Rostock

Dag 2. Rostock - Wismar - Lübeck. Vi börjar dagen med stadsvandring i Rostock. Därefter besök i den gamla svenskstaden Wismar där vi provar tyska viner. Kvällen tillbringar vi med mat på typisk tysk restaurang.
Treff Hotel Lübeck City Centre

Dag 3. Lübeck - Bad Segeberg - Kiel. Vi börjar dagen med studiebesök av marsipantillverkning. Därefter åker vi till Bad Segerberg där vi besöker en kalkgrotta. Nu bär det av mot Kiel. Vi avslutar dagen med shopping och middag med prövning av tyska ölsorter.


Dag 4. Från Kiel mot Köpenhamn där det blir bussrundtur runt staden. Hem åker vi sedan via Kastrup och Öresundsbron tillbaka till Jönköping...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0