Champagnen är sabrerad och nya året är inringt


En lugn och trevlig nyårsafton i goda vänners lag hade vi! Mycket god mat fick vi i oss (även ganska mycket god dryck). Först goda snittar och valfri välkomstdricka, Vätterkräftor som förrätt, gott tillagad oxfilé som huvudrätt och uppe på det en underbar panacotta med björnbär som efterrätt. Till huvudrätten serverade vi ett underbart vin vi tidigare har fått av goa kusinen Simon, Amarone Classico - efter det vill man inte dricka annat vin.

Vi sabrerade dock inte champagneflaskan utan Anders öppnade den lugnt och stillsamt utan något spill.

Tråkigt att Leya mådde dåligt stora delar av kvällen och tillbringade sin nyårsafton på toalettgolvet med filt, kudde och musik från Olivias iPod. Jag säger det igen - FÖRBANNADE SMÄLLARE!!!

Dessutom har Jönköpings Kommun som tradition att på nyårsdagen smälla av ett hejdundrande fyrverkeri för flera hundra tusentals kronor i Rådhusparken. Hur rimmar det när man måste dra ner på lärartjänster i kommunen p.g.a. ekonomi???

Nästa gång det är dags för champagne kanske man ska lära sig att sabrera trots allt???
 Klicka på bilden för att få reda på hur man sabrerar...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0