Suga ut det sista ur Dubai - en upplevelse att minnas!

Dagen före hemresa... Redan! Jisses vad tiden har gått fort, men så har vi haft roligt också! Som avslut på vistelsen valde vi i dag att se Dubai från ovan. Det vi under veckan har upptäckt och utforskat på lite närmre håll fick vi i dag oss guidat från luften av en trevlig, vältalig schweizisk helikopterpilot. En underbar resa med helikopter över det Dubai vi har tagit oss igenom till fots eller med bil - Dubai Mall, Burj al Arab, Burj Kalifah, Park Al Safa, öknen, The Mall of Emirates, The Marina, m.m.

Inför turen i denna farkost fick vi oss en genomgång i säkerhet och information om vad som väntade. Vi vägdes och blev sedan placerade där jämvikt var det avgörande för plats i helikoptern.


Jag fick förmånen att få sitta längst fram, i sätet bredvid piloten, medan Peter hamnade i mittensätet bakom mig och mellan våra medpassagerare som var 2 turister från Ryssland (trevliga och glada människor som gillade turen lika mycket som vi). Totalt i helikoptern var vi allts 5 st, piloten och 4 passagerare.
Tyvärr gjorde jag en "klassiker" och kom till plats med nästan oladdad kamera. Några bilder blev det dock från ovan. Tack och lov var videokameran fulladdad och det har filmats en hel del.Helt klart en upplevelse utöver det vanliga och som vi kommer att leva på och glädjas åt en god stund!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0