När blev Tranås en metropol?

Om du lever och bor i Sverige är Tranås ingen stad man tänker att man ska besöka för upplevelser. När jag var liten flicka åkte folk till just Tranås för att köpa pälskläder, eller möjligtvis bordtennisbord... (Eller bilar eftersom min farbror var bilförsäljare just här.)

Numer åker man (vi) till Tranås för att fylla på cachingförrådet... Det ena leder till det andra och plötsligt hade det blivit bestämt att vi tillsammans med likasinnade tog oss till just metropolen Tranås onsdag eftermiddag/kväll för att leta skatter.

Skatter fann vi - väldigt många rondellskatter och väldigt många magnetiska sådana. En riktigt rolig kväll blev det och jag är övertygad om att det blir fler utflykter med Kollektivet och Linsrille. En höjdarkväll om vi får sätta poängen! Tack!!!

Bildkavalkad från kvällen...

Tomten är far till kvällens funna... med andra ord den första vi fann i kväll!Vad gör man inte för att få se Tranås lite så där från ovan?...


Någonstans måste man ju parkera också - Böter???Kultur är en stor del i Geocachandet... Här en rondellblomma med besökare efter signatur i loggbok.


Guldkornen hittas - här är belöningen efter en tur i skogen med ficklampa och sök efter flashligts. Den var riktigt kul!!!


Ja, ja... Även Tranås är värt sitt namn kan man sammanfatta kvällen med!

Kommentarer
Postat av: Jenny (Kollektivet)

Riktigt kul att läsa om äventyren när man själv även varit med på ett hörn! =)

2012-01-06 @ 23:29:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0