Årets första dopp

Soligt men kallt i vattnet, det flyter så det är inte minus men säkert inte så många plus heller...
image629
image630
image631

Elvis

Nu är vi på väg på något oväntat. Är bjudna på mingelparty på Holmgrens Bil AB med rocktema. För uppträdandet står The Cadillac Band med Justin Shandor. Ska bli väldigt spännande att se vad detta kan vara. Rock´n Roll-kväll? Det ser onekligen ut som en ung "Elvis Look a like" i alla fall...

Inga smulor från den rike mannens bord

Nu när Leya är STOR flicka är det dags för vuxenmat. Det här är bättre än smulorna...
image624
Självklart äter hon mat från Hill´s


Lördagsklimax

Familjen är inte några större fanatiker vad gäller Melodifestivalen. I lördags hade Olivia möjlighet att tillsammans med 3 kompisar få plats till delfinalen i Linköping - en av kompisarna hade vunnit 4 biljetter. Det är ju inte alls hennes musik men var riktigt lyrisk när hon kom hem, hade haft en riktigt rolig dag och kväll i Linköping. Det är ju lite skillnad att se på TV och vara på plats.

Bäst av allt var väl ändå Björn Gustafssons kärleksförklaring!!!

Resan går vidare

Karin och Macke är fortfarande kvar i Thailand. Efter Krabi, Phuket och Bankok har dom tagit sig vidare till först Lopburi och nu Kanchanaburi. Där ska dom landa några dagar på ett mysigt guesthouse innan dom återvänder till Bankok för resa till Hanoi, Vietnamn 5 mars. Hemlängtan börjar nog bli ganska stor nu, längtar till och med efter tråkiga rutiner som att diska, laga mat, bädda och städa. Det kan man nog inte ens föreställa sig att man någonsin kan längta efter men så är det.

Titta in där dom bor just nu precis vid bron över floden Kwai.               
Klicka på bilderna
Bridge over the river Kwai 

Överraskning...

Så här såg det ut bland mina kommentarer i dag:

Åsa om GRATTIS på 1-årsdagen!

Grattis! Du vann min utlottning!! :) Maila på mig asanordi@spray.se så kan vi talas vid där!

IP: 85.11.30.166

2008-feb-24 18:02

Va kul, jag ska få ny design!!! Spännande att få lite hjälp när man inte är så haj på det här själv. Tidigare har dotter Olivia hjälpt mig men nu ska det bli kul med lite proffs...

Titta in här hos RÅSA - en fotoblogg om lilla Åsa

GRATTIS på 1-årsdagen!

Tänk att våran lilla Leya blir 1 år i dag. Grattis till henne och alla syskonen i kullen!
image622
image621
image623

Kärlek över gränserna?

En stund kan dom vänslas alla fall, sedan sätter Bellman stopp och visar att det inte är så enkelt att bygga ett förhållande...
image618
image619
image620
Egentligen tycker han om henne...

Leyafredag

Ännu en härlig ledig dag med långpromenad på morgonen. I dag njöt vi i 1 ½ timme vid Vätterns strandpromenad.
image613
image614image615
image616image617

Vidare i Thailand

Nu befinner sig Karin och Markus i Thailand. En stor besvikelse var det att återse Phuket - det har förändrats massor sedan vi var där för 10 år sedan. Fast det förstod vi nog... Nu tar dom sig upp mot Bangkok för att om möjligt hitta lite tatueringsställen. Troligtvis blir det sedan Vietnamn?

En Lassie

I kväll har jag jobbat på HV igen, därför kommer här en liten "Lassie". Jag har serverat Adam Alsing... Hua!

ps. HV förlorade tyvärr. ds.

Slapp

När det är inför helg är det tillåtet att slappa i soffan o vila fötterna...
image612

After ledig dag...

Så trevligt det är att träffas efter en jobbig ledig dag, eller en ledig jobbdag om man så vill... I kväll var det jag, Peter, morfar/farfar Torsten, Simon, Jonas, Mats, Pia, Renata, Helena, Jonas och Erik som umgicks över lite öl, gin & tonic, vin och irish coffee. Ett och annat revben slank ner också.

 image607
image608
image609
image610
image611

Vackrare än en vacker dag

Härligt med en extra ledig dag när himlen är blå och solen skiner! Då måste man passa på att njuta ute i skogen och det har vi gjort i dag. En härlig promenad i Axamo tillsammans med lillebror Jonas och Erik.

Så här vacker är Leya när hon trivs som bäst
image605
image606

Religiös eller besatt?

Datorn Vår


Datorn vår som är på skrivbordet,

helgad varde din skärm, tillkomme ditt tangentbord.

Ske din vilja såsom i minnet, så och på printern.

Vårt dagliga e-mail giv oss i dag och förlåt oss våra misstag

såsom och vi förlåta dem som har programmerat alla felen.

Inled oss icke på porrsajter utan fräls oss ifrån strömavbrott.

Ty Windows är ditt och sajten och hårdisken i evighet

ENTER


!!!!!!GRATTIS TILDA!!!!!!

Jaaaa! Matilda klarade teoriprovet i dag. Vi hade ingen aning om när hon skulle skriva utan fick veta det som en stor glad överraskning nyss. Nu är det bara att vänta på uppkörningstid också - ger mig den på att hon snart har den rosa lappen i sin hand. 

En gammal klassiker

Tjatiga syskon

Nu är du tyst! Det är min tur nu...

Så fina så fina


Vätterns Pärla

Trots tråkigt och grått väder njuter Leya verkligen av fredagspromenaden vid Vätterstranden. När man ser henne springa i sanden förstår man att det är just sand som är en Rhodesian Ridgebacks element. Mindre roligt var det när vi kom hem och det var dags för dusch.
image601
image602
image603
image604

Lillasyster Söt

Så här söt är en av valpflickorna i C-kullen hos kennel Minjimba Ridge vid 2 veckors ålder. Blir nog nästan lika fin som Leya själv när hon har vuxit till sig...


Liten Macke i stort Malaysia...

Snacka om att man här i Kuala Lumpur kan ana ett köpcentra som vilken shopaholic som helst skulle dö för att få besöka...
image600

Gnäll inte på våra lapplisor

Våra "hatade" lapplisor gör i alla fall bara sitt jobb, är man inte nöjd med det kan man prova att flytta till Norge...

NORSKA P-BÖTER - klicka!

Lillmattes substitut?

Karin har hittat ett par "istället för" på stranden i Pankor Island, Malaysia. Hon längtar otroligt efter Leya nu och kan inte låta bli att kela lite med några främlingar!
image598

Slappa dagar i en hängmatta...

Nu är Karin och Macke i Malaysia och njuter av livet. Ni får inte missa att följa dom på deras resa utan gå in på deras RESEDAGBOK och få en uppfattning om hur dom har det.

Visst ser det härligt ut...
image599
image597
Här bor dom när dom är i Pankor, Malaysia


Familjen är bäst...

Nu är vi hemma efter trippen till Göteborg. Det har varit jättemysigt med badkarsbad, god mat, stadsrunda, fest och avkoppling. Åt gott fredag kväll och gick hem till hotellet tidigt, landade i hotellbaren där en trevlig, duktig norrman underhöll oss med covers till midnatt. Vi livnärde oss med vitt vin, kaffe och Xanté.

Tänk ändå vad kul det är att komma hem igen. Tjejerna har skött hund och hem exemplariskt, Olivia har haft ansvar för Leya och det med bravur.

Det var så roligt att äta ihop med flickorna ikväll, många skratt och trams vid bordet som vanligt. Nu är dom ute på sitt och jag tror att kvällen inte blir jättelång för man är ganska trött efter även en liten kort resa...

Äntligen!!!

Efter snart 1 år är dom äntligen kompisar. Om ni visste vad söta dom är när dom kelar med varandra. Bellman gnider sig mot Leya och hon nafsar honom i öronen och det tillåter han. Bellman har verkligen inte velat släppa in Leya till sitt revir men nu har även han mjuknat.


image594
image592

image596

RSS 2.0