Fototriss - Less is more

Tänkte ge mig på veckans Fototriss igen. Less is more...


Nyårsafton 2011 hittar vi dessa naturens gåvor...Vad är mer less is more???


Fler varianter kan man finna hos Fototriss

Ett halvt sekel går väldigt fort...

1962-01-07--2012-01-07...

50 ÅR, femtio år!!! Inte jag inte!!! Det känns verkligen så, jag är inte 50 år!!! JO det är jag faktiskt. Men det är ju ingen bedrift så vi låter det passera obemärkt förbi...

Första delen av första decenniet kan jag ändå bjuda på:


Så där ja, då är det bara 50 år kvar till nästa jubileum... Håll Ut!!!

När blev Tranås en metropol?

Om du lever och bor i Sverige är Tranås ingen stad man tänker att man ska besöka för upplevelser. När jag var liten flicka åkte folk till just Tranås för att köpa pälskläder, eller möjligtvis bordtennisbord... (Eller bilar eftersom min farbror var bilförsäljare just här.)

Numer åker man (vi) till Tranås för att fylla på cachingförrådet... Det ena leder till det andra och plötsligt hade det blivit bestämt att vi tillsammans med likasinnade tog oss till just metropolen Tranås onsdag eftermiddag/kväll för att leta skatter.

Skatter fann vi - väldigt många rondellskatter och väldigt många magnetiska sådana. En riktigt rolig kväll blev det och jag är övertygad om att det blir fler utflykter med Kollektivet och Linsrille. En höjdarkväll om vi får sätta poängen! Tack!!!

Bildkavalkad från kvällen...

Tomten är far till kvällens funna... med andra ord den första vi fann i kväll!Vad gör man inte för att få se Tranås lite så där från ovan?...


Någonstans måste man ju parkera också - Böter???Kultur är en stor del i Geocachandet... Här en rondellblomma med besökare efter signatur i loggbok.


Guldkornen hittas - här är belöningen efter en tur i skogen med ficklampa och sök efter flashligts. Den var riktigt kul!!!


Ja, ja... Även Tranås är värt sitt namn kan man sammanfatta kvällen med!

RSS 2.0