Bildbevis med Guldkant

Lite bilder från den roliga Guld-festen nämnd tidigare. Alla var ju där - över 600 personer!!! Det började med champagnemingel till uppträdande av trapetskonstnär och eldjonglör. Sedan bjöds 3-rätters med vin. Under middagen hölls en hel del tal av ledningen och diverse supportrar, efter det uppträdande med Amy Diamond, Ola Svensson och andra helbra underhållningsartister. Det var verkligen en hellyckad kväll!
image732
Det är vi som håller ställningarna i Husqvarna-logen (tillsammans med Matilda och Emily)
På bilderna ser man bl.a. Janne H och Tommy F, Emma, Fredrika, Linda, Eva, Liz, Lance W, Ola S, Kenta, Katrin, Pelle G, några grabbar i laget och jag själv....

Guldbankett

Vilken kväll jag har haft!!! Guld-fest tillsammans med laget, sponsorer, styrelse, jobbarkompisar - med flera, med flera. Men va tusan!!! Jag GLÖMDE KAMERAN!!! Fredrika har fotat massor och skickar bilder så snart som möjligt.

I vilket fall som helst... TACK för en oförglömlig kväll HV71!!!

Miss Vätterstranden

Hon är så vacker vår Leya när hon mår som bäst!!!
image726image727image728image729

Hur blir pojkar män?

Wanted Men & Women har avslutats för denna gång. Tyvärr blev det inte samma succé som vid föregående tillfällen och orsaken till det måste vi ta reda på. Var det val av lokal? Var det tid på året? Var det "otur med vädret" eftersom solen har strålat?

Vad det än var så har det varit strålande föreläsningar som allt för många har missat. I tisdags fick vi ta del av åsikter av zoolog Sverre Sjölander och Olle "fråga Olle" Waller som på ett strålande sätt belyste könsskillnader och varför pojkar är som dom är och varför flickor beter sig som dom gör. Vi är olika!!! Allt från små fiskpojkar och fågelflickor via lite högre stående varelser som hundar och hästar fick gestalta exempel som förklaring till att det faktiskt ska vara skillnad.

Visst skulle det vara praktiskt att som i vissa arter kunna växla till det kön som är mest populärt just då men jag vill nog gärna vara människa ändå - och jag är nöjd med att vara kvinna!!!

Här några bilder från tisdagen... Nacken i förgrunden tillhör ingen mindre än "fråga Olle" själv! Talaren är min bästa chef Folke Solheim!
image723image724

Det du Joel! ←←klicka gärna...


Välkomstkramande

Så här glada blev vi alla när Karin och Macke kom hem i onsdags...
image720
image721
image722
Bilderna är tagna 2008-04-16

Söndagsfestande

Tänk vad Jönköping har firat i helgen! I fredags kväll var tusentals fans nere på stan för att ta emot laget när dom sent kom till Karlssons för att fira sitt guld. På lördagen satt hela laget i Kinnarps Arena och skrev autografer i flera timmar till uppskattningsvis 7000 personer. I går söndag tog 30.000 människor emot sina hjältar i Rådhusparken och det bjöds på riktigt trevlig fest med massor av glada fans. Stämningen blev ju inte sämre av att solen sken från en klarblå  himmel. Innan Guld-hjältarna kom till plats bjöds det på underhållning av bl.a. Fair Play Band, Amy Diamond och Idol-Daniel Karlsson.
image716
image717
image718

TACK HV för SM-GULDET!!!!!

SM-GULD!!!!!


Till startsida

Klicka på bilden...

Hemma!!!

Karin är hemma, mer skriv om det kommer... Vi har alldeles för mycket att ta igen för att ha tid att sitta här framför skärmen!

Namnsdagsbarn

Grattis på namnsdagen OLIVIA!!!


Ett ljus i fönstret

Jag har tänt ett ljus för Engla - det får stå och brinna på inglasade balkongen till brinntiden gått ut.

Jag känner verkligen så starkt för framför allt flickans mamma. Är man mamma själv kan man förnimma känslan av vanmakt och förtvivlan. Man kan däremot aldrig sätta sig in i den verkliga tröstlöshet hon måste känna utan istället bara hoppas och be att man aldrig ska behöva uppleva och känna den sorgen...

Ta ut vinsten i förskott...

Nu är det i alla fall nästan klart för ikväll, med 4 - 1 till HV i sista period blir det svårt för LHC att göra något...
Det luktar SM-GULD!!!

Solskenshistoria

Min Matilda jobbar ju extra i kassan i en matvarubutik. Häromdagen handlade en pappa och hans lilla 4-åriga flicka. Flickan tittar med stora ögon på Matilda och drar pappan i rockärmen
-Pappa! Vad är det? säger hon och tittar med stora ögon på min Matilda.
-Vadå, vad menar du? säger pappan lite generat.
-Är det en RIKTIG prinsessa, en sån som är i min bok?

Den är så söt och sann! Hon är som en RIKTIG prinsessa MIN Matilda!!!
image715

Nedräkning

Nu är det verkligen nedräkning till hemresa för Karin och Markus. Det ska bli så roligt att få hämta dom på Landvetter på onsdag. Tänk att dom har varit borta över ett halvår!!! Dom är nu i Bangkok sedan några dagar tillbaka och det är därifrån dom flyger på tisdag. Det finns ju massor att se och mängder med shopping. Bl.a. har dom köpt mängder med piercingsmycken till deras body art-studio.

Läs om Bangkok genom att klicka på bilden..,
bangkok_02.jpg

Miss i nassen...

... här sitter jag som vanligt och väntar på döttrar - var är dom??? Pratade med Olivia nyss så hon är på väg hem, Matilda blir nog kvar i Taberg...

Sova får man väl göra när man blir väldigt gammal!!

Självlysande

Snälla lek med mig... jag har självlysande ögon!!!
image713image714

Nu har kameran bytt datum igen... Det här var idag, 2008-04-11

Hjälp, mitt hjärta tål inte detta

♥ Hur spännande kan det vara då... 3 - 3 och förlängning!!!!!!!!!!

Ytterligare starka skäl

Det här visar återigen att det är ett rent sattyg med smällare - både för djur och människor!!! Skriv på smällarupproret!!!

Läs här

Skriv på här

0

Ni har fattat att jag inte ens kommenterar gårdagens semifinalmatch va???

WANTED! Men & Women


Folke Solheim som är min chef och känd gynekolog i Jönköping har för ett par år sedan förverkligat en dröm om att få nå ut med hälsoinformation till män som faktiskt är en eftersatt grupp i vården. Han ordnade då tillsammans med läkemedelsföretaget Pfizer en föreläsning som riktade sig till Mannen, det handlade om prostata och potens, föreläsare var docent Ralph Peeker från Göteborg. Föreläsningen ägde rum i Per Brahegymnasiets aula som rymmer cirka 900 personer. Glädjande och en aning överraskande drog kvällen över 1400 män till plats och många fick gå hem utan att ha blivit informerade. Tillställningen blev en stor succé och vi fick köra repris. Efter detta har det utökats till fler föreläsningar inom fler områden och även kvinnorna har blivit inbjudna. Alla föreställningar har slutat med samma succé och cirka 6000 - 7000 personer har kommit för att lyssna.

Om 2 veckor, 22 - 24 april, sker nästa evenemang. Nu i form av hälsomässa med småföreläsningar eftermiddagar och större kvällsföreläsningar.

Läs om detta här och kom gärna för att lyssna, skratta och få intressanta hälsotips!!!

Klicka på bilden!

Så kan det gå...

Ja, ja - säkert bara ett skrämskott inför alla hemmamatcher som kvarstår. Eller???

Chockstarten som sänkte HV
Målvakten Stefan Liv hade det stundtals hett om öronen när Linköpings förstafemma var på isen.
Klicka på bilden...


Riktigt, riktigt sur!!!

F-n va sur man blir när människor inte kan skilja på ditt och mitt!!! I dag fick Olivia sitt skåp i skolan uppbrutet. Hon blev av med jacka, nycklar, MP3 och smink. Dessutom hade en kompis lagt in sin väska och nya  skinnjacka i skåpet och hon hade mobil, iPOD, nycklar och massa nyinköpt smink. Till det kommer ju kränkningen det innebär att någon har brutit sig in i privat egendom.

GRRRRRRRRRRRRRRRRRR vad förbannad man blir...

Stor besvikelse

BoMässan 2008 blev en stor besvikelse. Första gången jag har varit på mässa och gått igenom allt på 30 minuter. Tur att jag inte var med och tävlade om 10.000 kronor att spendera på mässan för jag hade inte kunnat göra åt dom ens tror jag. Eller hur många trädgårdstomtar hade man fått för dom pengarna???

Avkoppling

Några dagar hade man väl kunnat tänka sig här! I det här paradiset befinner sig Karin och Markus just nu. Pratade med dom i går kväll och dom har det bara bra men längtar hem till våren i Sverige... 

Tänk så många vi är som längtar efter detta just nu!

Bomässa

I morgon har vi tänkt att gå på BoMässa 2008 på ELMIA. Alltid kan man väl få sig något inspirationstips...

Äntligen!!!

Äntligen är det på väg mot ljusare tider. Det är ju så underbart när man kan sätta nosen i det egna gräset för första gången på säsongen!!!image712!!!

För blek för en bild?

Vill inte vara med på bild...?!?!?
image711

Vårstyling...

Även Leya ska bli fin till våren...
image710

Premiär - Sverige är fantastiskt

När Våren kommer är man glad att man bor i norra delen av världen. Visst är det underbart när man får ta ut grillen för första gången. I år var vi nog verkligen först...
image707image708image709

Vem bryr sig?

Ja för tjyven, det vete katten...
image704image705image706

Stark press

Jag trodde HV hade överläge för att Linköping hade en stor press på sig som favoritlag, men det är tydligen inte hela sanningen...
Klicka på bilden och döm själva!

Vi byter till GULD-vittring...

HV71 i FINAL!!!

Storspel av Liv-räddaren...


Nu tar vi dom!!! 


Finalvittring?

Periodvila två och HV går ut med 1 - 2 som fördel. Nu luktar det lite finalspel i alla fall (och ledighet på lördag). HååååVeee Blåååååååååååå!

Hm, jag är varken hockeyfreak eller hockeynörd men STOR lokalpatriot...

Spännande i morgon!!!

Tar HV seger i morgon borta??? Klart dom gör om jag får som jag vill - det är nog många med mig som önskar detsamma även om det är spännande med en sista avgörande på hemmais i Kinnarps Arena inför egen supporterpublik. Vi håller alla tummar så klart. (Dessutom "slipper" jag jobba lördag kväll om dom "klappar till" Timrå i morgon.)


Huvudnyhet
Lyssna på vad HV:s experter har att säga genom att klicka på bilden ovan och välja HV-tv.

Skriv på!!!

Hittade en namninsamling som avslutas 2008-04-30. Det gäller att få stopp på eller åtminstone begränsa smällandet vid bl.a. nyår. Det är så många hundar och andra djur som verkligen lider av detta otyg. Även en hel del människor kommer till skada varje år p.g.a. fyrverkerier och smällare.

Läs brevet som ligger till grund för namninsamlingen.

Gå in HÄR och skriv på!

Bad, lugn och ro på Koh Chang

Efter allt resande (kan nog inte ens räkna så långt som Karin och Macke har tillryggalagt i kilometer) är det nu tid för avkoppling på ön Koh Chang. Här kan dom räkna dagarna på slutet av sin lååååånga resa.
image702
The Ko Chang Travel Guide by www.koh-chang.ch - General information, How to go there, Activities, Bungalow, Resort, Guesthouse and Hotel booking - Ko Chang Photos
image703

♥Klicka på bilden nedan för att läsa om ön♥
KohChang.se Koh Chang Panorama vr QuickTime QTVRVärd att nana kudde-bilder...

Här är bilderna till inlägget som blogg.se snuvade mig på
image700image701

Minst 9 av 10 svenskar

Första rubrik i morgonens web-Express var "Fem av tio svenskar lider av mobilpanik". Jag tror man lätt hade kunnat byta ut den rubriken de senaste 2 dygnen till "Minst nio av tio svenskar lider av bloggpanik"!!!

Många har i dag upplevt ett Haleluja moment när vi kan klottra våra finurligheter igen.

RSS 2.0