Fototriss i veckan - Kollektivt

Vad kan väl vara mer kollektivt boende än campinglivet? Där vi lever tillsammans med så många andra men ändå på våra egna villkor...

Detta är dagsfärska bilder från absolut sista helgen för säsongen, ihopplock av sommarens kollektiva minnen...
Fler tolkningar av temat KOLLEKTIVT hittar man om man klickar på det fetstilta...

Dansa i Nylon...I dag är Nylon-dagen, alltså vi firar 21-årig bröllopsdag. Sanningen att säga så glömde vi bort dagen lite till förmån för helgens "Hard Work" med hoppackning av Paradiset.

1 år
Bomullsbröllop
2 år
Pappersbröllop
3 år
Läderbröllop
4 år
Fruktbröllop
5 år
Träbröllop
6 år
Sockerbröllop
7 år
Yllebröllop
8 år
Gummibröllop
9 år
Linnebröllop
10 år
Tennbröllop
11 år
Stålbröllop
12 år
Sidenbröllop
13 år
Spetsbröllop
14 år
Elfenbensbröllop
15 år
Kristallbröllop
16 år
Fjäderbröllop
17 år
Silkesbröllop
18 år
Satinbröllop
19 år
Gallonbröllop
20 år
Porslinsbröllop
21 år
Nylonbröllop
22 år
Jutebröllop
23 år
Hampabröllop
24 år
Sammetsbröllop
25 år
Silverbröllop
26 år
Korkbröllop
27 år
Balsabröllop
28 år
Massonitbröllop
29 år
Plywoodbröllop
30 år
Pärlbröllop
31 år
Mahognybröllop
32 år
Granitbröllop
33 år
Gnejsbröllop
34 år
Skifferbröllop
35 år
Korallbröllop
36 år
Marmorbröllop
37 år
Tegelbröllop
38 år
Cementbröllop
39 år
Grafitbröllop
40 år
Rubinbröllop
41 år
Keramikbröllop
42 år
Mässingsbröllop
43 år
Plåtbröllop
44 år
Nickelbröllop
45 år
Safirbröllop
46 år
Blybröllop
47 år
Kvicksilverbröllop
48 år
Zinkbröllop
49 år
Aluminiumbröllop
50 år
Guldbröllop
51 år
Krombröllop
52 år
Bronsbröllop
53 år
Kopparbröllop
54 år
Platinabröllop
55 år
Smaragdbröllop
56 år
Volframbröllop
57 år
Manganbröllop
58 år
Bärnstensbröllop
59 år
Akvamarinbröllop
60 år
Diamantbröllop
61 år
Glasbröllop
62 år
Topasbröllop
63 år
Jadebröllop
64 år
Emaljbröllop
65 år
Krondiamantbröllop
66 år
Uranbröllop
67 år
Opalbröllop
68 år
Granatbröllop
69 år
Briljantbröllop
70 år
Järnbröllop
75 år
Atombröllop
80 år
Platinabröllop
   

Nu har vi i alla fall firat med lite god mat och dryck! KÄRLEK!!!


Kan man längta efter vardagslunk?

Tisdag kväll och veckostädet är avklarat. Spelar väl egentligen ingen roll vilken dag det blir gjort men här hemma är det inte dags än egentligen, inte om man vill att det ska vara "rent hus" till helgen. Men en vecka som denna är det lika bra att få det gjort på tisdagen om det över huvud taget ska bli gjort. I morgon blir det "veckohandling" och det är ju inte heller det vanligaste att det blir på onsdagen. Men som sagt - veckan i övrigt är "knökafull".

I morgon är det födelsedagsfirande, torsdag färd mot kusten för att packa ihop och slå igen sommarparadiset, hem lördag för att packa inför söndagens resa till Gotland.

Visby Centrum
Visby känns ändå väldigt lockande - 4 dagars givande konferens med aktiviteter är väl ändå helt ok så här efter tre veckors jobb. Vi åker till Visby för SFOG-vecka med allt vad det innebär med seminarier, föreläsningar, utställare, kvällsaktiviteter och massa nya kontakter. Förhoppningsvis också en hel del sol, värme och god mat. Riktigt bra jobbvecka blir det alldeles säkert...

Trots allt är det ändå rätt skönt när man efter detta kan tillbringa en hel del av sina lediga dagar i hemmet. Det är ganska mycket här som är eftersatt nu men det blir härligt att ta tag i det när det hemska höstmörkret kryper närmre in på skinnet...

Veckans fototriss - R som i ?

Uppmaningen från veckans Fototriss är att hitta motiv med R som hjälp. Jag tycker då att Röda kRäftor passar riktigt bra. Några Riktigt Röda godingar från gårdagens kräftskiva får bli mitt bidrag...
Fler Roliga R hittar man hos Fototriss!


Kontaktsvårigheter?

Precis njutit av de sorgligt sista njutbara solstrålarna för denna säsong. Nu återstår mest ihopplock - vilket är bra mycket tyngre och tråkigare än uppstart. Hade tänkt uppdatera lite under helgen men vad har jag lyckats med då??? Glömt kopplingen med elen hemma - alltså laddsladd... Smart! Snacka om kontaktsvårigheter - eller kanske I-landsproblem?


Kvällens clou... Kräftans vänkrets!Slurp sa det så hade jag sugit i mig mannens överraskning för dagen. Han kommer hem med dyrköpta signalkräftor och en liten kräftskiva föregick kvällens grill, som för övrigt hölls under regnskyddande parasoll.Även det (enligt mig) sämre valet havskräfta förekom på förrättstallrikarna...


Ytterligare en superb dag att arkivera i minnesarkivet!!!

Höst är ett fult ord, försök att göra det finare...

Tycker verkligen inte om när hösten kommer. Allt - jag menar verkligen ALLT - blir så mycket värre, fulare, smutsigare, tråkigare och hemskare!!! Spegel tillbaka till alla ni som tycker att det är såååååå myyyyysigt när man får tända ljus och... ???? ...deppa i mörkret.

Hur som haver så får man väl ändå hänga på så gott det går och har därför åtminstone försökt få in lite nyheter på altanen...

Det här köpte jag för att stoppa i de gamla välanvända krukorna - Blev det bättre??? Ja, faktiskt...

Tumme Tott, Slicke Pott, Långe Man, Gullebrand och Lilla Vicke Vire...Full fart på jobbet igen, efter 2 dagar på plats går det mesta på rutin igen - och visst kan det vara rätt okey det också. Man har ju något att se fram mot om sisådär 10 ½ månad?!?!? Framför allt har man något underbart att se tillbaka på om ett tag, en sådan underbart avkopplande semester får man verkligen vara mer än belåten med.Har i dag i alla fall förgyllt tillvaron en liten smula genom att fixa till naglarna. Har man inte så mycket kvar som är reparerbart så får man ta det som går att fixa till...Passar också på ("sent om sider") - att använda dessa bilder för veckans Fototriss - Symmetri. För visst är väl mina händer ganska symmetriska?

Årets största ångestdag infaller nu...

Nu är den snart här, årets absolut värsta dag - söndagen före första jobbdagen efter semestern! Jag har hört skrönor om människor som måste uppsöka Akuten denna dag då de har fått sådana fysiska ångestsymtom så de har misstänkt hjärtinfarkt eller hjärnblödning som senare har visat sig vara panikångest. Riktigt så illa är det inte här men visst är det med stort vemod som vi nu lämnar det underbara som SOMMAR 2010 har bjudit på.

Sen kan man ju inte, med handen på hjärtat, säga annat än att det är ganska skönt att man ändå har något att komma tillbaka till.

Det ska bli riktigt roligt att få krama om världens bästa arbetsplatskompisgäng igen...

Over and out... Man saknar inte kossan förrän båset är tomt.
Sorg och saknad...
Under helgen kommer sammanfattning från seklets mest underbara avslappning. Over and out!!!


ps. kossorna går strax utanför campingen... ds.


Drottningen av Bengans


Goaste o allra bästa kompisen i sommar...

Rambo
!


Någon har gett upp!!!

Klicka på bilderna om ni vill se dem större...

Årets sista After beach?


Efter gårdagens bedrövliga heldagsregn har dagen bjudit på ganska många soltimmar. Framför allt visade eftermiddagens himmel sig på sitt bästa humör med övervägande sol under årets sista After beach på Vilshärads Golf. Dagens höjdpunkt måste man ju ändå kalla det då underhållningen bestod av fullt ös från Drängarna - efter uppmjukning av "Bandet". Kan man annat än njuta med en kall Corona i handen, sol från en blå himmel och diggande till fullt ös från ett riktigt bra dränggäng???

Efter detta cyklas det hem ganska lätt för att på grillen lägga en lagom mör oxfilé från Olssons i Lekeryd.
Snacka om att lördagen är komplett tillsammans med lite rött... kött...!

RSS 2.0