Fototriss - I luften

Tog med mig kamera ut på morgonens promenad för att kunna fota några tjusiga luftbilder men himlen var så grå och trist så det får bli lite gamla bilder (från 2008) tagna uppe från luften...


Tänk att det är 2 år sedan vi gjorde en härlig höstresa till Turkiet. Det blir ingen solresa i höst heller men på torsdag åker vi till London för lite lillsemester!

Fler luftfärder kan skådas på Fototriss


Besök av något underbart jag inte själv vill ha...


Lilla O är i dag "barnvakt" till en liten Torres och kom därför förbi en sväng. Kul att den lille ville vakta bebis...


Jag skulle kunna tänka mig... (VILL ha!!!)

Kan man önska en farsdagspresent till mor, eller finns det något tidigare önsketillfälle? I så fall önskar jag mig denna att värma mig med!


Jag har inte ens provat än... Men den finns på MQ

Lite guld i morgon igen då... På plats istället för på Facebook

Hade tänkt mig en väldigt lugn hemmakväll i min ensamhet i morgon eftersom mannen ska heja fram nästa SM-Guld. Men Icke sa Nicke - nu blir det jobb i Guldlogen istället. Konstigt men på något sätt kände jag på mig detta så veckans städ är avklarat i kväll.


Då får vi väl sjunga HååååVeeee... HV71

Hörde på lokala nyheter att en nystartad Facebook-grupp redan efter 24 timmar har fått nästan 30.000 medlemmar...Snacka om att ligga rätt i tid!!!

Koka kräftor - en utmaning som leder till njutning så man rodnar...


I eftermiddags - en i övrigt väldigt upptagen eftermiddag - kommer mannen hem med minst 3 kilo färska/alldeles livs levande kräftor. De måste så klart tillagas efter konstens alla regler med dödande vatten, den blivande lagen med lagom mängd grovsalt, Porter, ett par sockerbitar och krondill.

MUMS för mig men han som inte äter dem får stå för hela kokkalaset själv eftersom jag själv ägnar hela kvällen med att göra vad som göras kan för att bli lite vacker (nagelfix igen).

Bra blev det i alla fall så nu ska snart frysen fyllas med vinterns överraskningar...


Snacka om att ta sig fram med ... och klor!
Alla bilder i inlägget är tagna i dag och tillhör mig!!!

Det är 40 år sedan en stor gitarr begravdes - Jimi Hendrix


Det är 40 år sedan Jimi Hendrix dog. Ingen stor idol för mig men en legend för många. Har i kväll avnjutet en hyllning till gitarrens ära á la Hendrix tillsammans med Jönköpings gitarristelit. Mycket bra musik med många välbekanta personer. KUL!!!

Tjuvröker Reinfeldt pipa?

Jag vet att likheten redan har upptäckts och gestaltats, men nu undrar jag om det verkligen inte är Fredrik som är förebilden... Eller kanske som Stålmannen en förklädd Kryptonit???


Förkorta hösten
Den är över oss... Den långa soffliggande hösten! Nu måste vi göra allt för att snabba upp tiden till nästa sommar. Vi har gjort vad vi kan genom att boka en låååång veckoända i London tillsammans med bästa svåger och svägerska. I månadsskiftet lämnar vi Leya hos mormor och morfar för avfärd till London med Poker à la Simon i första hand men även andra nöjen såsom t.ex. "We Will Rock You" som är en 31 låtar hyllning till Queen. Boendet har vi ordnat med hoell i Kensington, där pokerturneringen går av stapeln, på hotel Copthorne Tara, ett hotell i engelska mått mätt av stjärnstatus *** (troligen någon stjärna mindre med svenska mått).

European Poker TourCopthorne Tara Hotel London Kensington

Som en kär kollega uttrycker det... Det är så man ska ha det när man har det som sämst... ;-D

Klicka på bilderna för att få en känsla om vad som komma skall...


En annan slags kantarell... eller Kattarell kanske?

Inget gult skogsguld i korgen i helgen men en annan guldklimp tyckte det var en bra plats att vila upp sig en stund i. Goa, gamle Bellman som snart blilr 16 år tar sig friheter som heter duga!


Det ska vara HÅRT enligt Fototriss

Det hårdaste jag har... Min mjuke make!!!

Fler hårdingar kanske man finner hos Fototriss... Dessutom  kan man tävla om en polaroid digitalkamera från Coolstuff!

Jag har världens bästa hund


Rhodesian Ridgeback


Kvällspromemad och vi möter BamBam, Livia och Selma - vad gör Leya då??? Sätter näsan i vädret, kissar o går hem... Det är en Ridgeback det!!!

Ett rent helvete...

... eller ett rent hem före läggdags.

Tur man har lagt sin röst i Förhandsvalet så man slipper bry sig om aktuell pajkastning. Gå och förhandsrösta och bojkotta val(vel)söndag!!!


IDOL 2010 börjar väldigt bra...Är det strategi eller är det som Anders Bagge sa? "Stannar alla tondöva hemma i år?" Nä så var det ju inte såklart... Efter 5 fullträffar kom ju så klart plattfallen också.

Men det blir säkert lika roligt i år som föregående att slaviskt följa detta mitt favoritprogram. Kalla mig tönt, nörd, patet eller vad ni vill men jag är för alltid såld på detta program som visar så många duktiga talanger.

IDOLIDOLIDOLIDOLIDOLIDOLIDOLIDOLIDOLIDOLIDOLIDOLIDOLIDOLIDOLIDOLIDOLIDOLIDOLIDOLIDOLIDOL

Fototriss - Plastic Fantastic

Plast vill Helena på Fototriss att vi ska gestalata i dag. Vad är mer plast än Gladpack???


Mer och fler fantastiska plastics hittas hos Plastic Fantastic Fototriss och för att komma dit klickar man HÄR

Svamp är gott! Kantareller är godast!!!


En tur i skogen med Leya resulterade i en korg med lite svamp...


Världens i särklass bästa arbetsplats

Jag har förmånen att varje måndag till torsdag få gå till ett arbete som jag varje stund älskar att få gå till. Det är aldrig jobbigt att jobba när man har sådana arbetsuppgifter, arbetslokaler och framför allt arbetskamrater som jag har. Efter en kongressvecka i Visby på Gotland känns detta än mer bekräftat!!!

MAYA-mottagningen:

RSS 2.0