En Dåres betraktelser?

Leyaridgeback.blogg.se har legat på sparlåga en längre tid. Har fått påpekelser om detta då det tydligen ändå finns ett antal som i bild och skrift vill följa hur jag tillbringar min tillvaro... Det finns en anledning till att skrivandet inte har haft så stort utrymme senaste tiden. Anledningen heter Geocaching <---)

Vi har funnit en "grej" jag och min livskamrat! En hobby, en sysselsättning som ger väldigt mycket, en utmaning och något vi kan ha glädje av tillsammans. Det tar tid i anspråk - men det är tid av kvalitet! Vi hittar platser vi aldrig trodde oss få se, vi lär oss saker som vi inte visste vi kunde lära oss och vi får umgås med varandra på ett kreativt sätt som kräver samarbete och samstämmighet.

Oooops!!! Det lät nästan religiöst eller övernaturligt kanske men det är det inte. Det är en väldigt jordnära och givade sysselsättning som ger sin förklaring till rådande bloggtystnad.

Nedan följer en bildkavalkad från vår senaste STORA cachingupplevelse. En heldag i närheten av Karlsborg då vi tillsammans med vänner tog oss an en av Sveriges mest populära Geocacher - Fångarna på Fortet Ett stopp på vägen - samarbetsövning inför större samarbetsövningar...
En liten smakstart innan vi når målet - Peter är ju en höjdare men det visste jag ju innan...
Ett gäng som är lagom sammanbitna inför prövningar som ger färdighet...

Man måste börja från botten för att ta sig uppåt...
Ibland måste man ge sig ut på mörka vatten...En hjälpande hand försätter berg!?!?!
Små saker i livet är också betydelsefulla!!!
Utmaningar får alla att växa!!!
Hjärngympa är inte att förakta...
Balansövningar kan kräva en stadig, hjälpande hand ♥
Vem anar sådana här små monster i våra skogar?
Lycka över att finna vad man söker!!!En känsla av tillfredsställelse infinner sig när man har utfört planerat uppdrag. Det är inga vinster i form av pengar eller materiella ting som väntar runt hörnet. BARA en känsla av att man har använt kropp och knopp tillsammans med likasinnade och närstående.

... och vi är inte ensamma precis - cirka 5,5 miljoner geocachare söker ungefär 1,5 miljoner geocacher över hela världen! (I Sverige cirka 1500 aktiva geocachare och ungefär 14500 gömmor (geocacher) att leta och finna.). Se dig omkring - kanske skatten är närmre än du anar...  

Fototriss - Köket

Kör en Fototriss även denna lördag/söndag. Köket borde ju vara ett favorittema för mig som lever i en maglagningsfamilj - ett av mannens och mitt stora intressen är ju faktiskt matlagning. Men vad upptäcks??? Nästan inga roliga kort alls så man får som Kajsa Varg sa: Man tager vad man haver...En god man i ett gott glas vin är väl ändå något gott att bjuda på???

Fler goda kök hittar man hos Fototriss!

Fototriss - Monokrom

Fick ett litet, litet sug efter bloggning i dag och tänkte mig en omgång i Fototriss som en omstart i bloggandet. Kul tema som efter lite snabb research i mobilen blev till detta...Fler Monokroma inlägg hittas såklart hos FOTOTRISS

RSS 2.0