Vad är väl en bukett rosor???

Det finns hopp om våren!!! Och vad är en bukett rosor för kärleksförklaring???Så här visar man sin fru KÄRLEK ♥♥♥ Alldeles nyplockade Tussilago på bordet när man kommer hem från jobbet en helt vanlig måndag!

Fototriss - Färgstark

En färgrik lördag avrundas med en färgstark sallad till kvällens älgfärsbiffar, kantarellstuvning, rödvinssås och rösti! 

Fler färger hittas hos FOTOTRISS


Jag älskar att leva och är så lycklig över att ha fått skapa liv!!!

Sedan söndagens familjehändelse är det nära till hands att börja fundera på livet och dess betydelse. Vi trampar på i vardagen, ofta utan att tänka efter hur bra vi har det.

Ett hittat kort kan klargöra väldigt mycket...

Jag älskar att leva och jag är så lycklig över att jag har fått ge liv!!!

♥bilden visar ett (av tre) 5 minuter gammalt liv delvis skapat av just mig♥


Med nya tulpaner varje helg är våren på G - Fototriss


Fototrissutmaningen denna vecka är På G! Vad gestaltar väl mer än något annat att våren är på G än ett fång tulpaner. Nu har vi ju kunnat njuta av dessa krispigheter ett tag men för mig är det att något vårligt är på G när man helg efter helg kan njuta av en ny frasig bukett...

Det är många som är på G tack vare FOTOTRISS


Det går fort framåt

Ja jisses vad tiden går fort... Känns som igår han landade hos oss lille Valle. En liten varelse som nu är en människa man börjar lära känna. Fyra månader av hela sitt liv har han levt i dag. En känsla så stor som någon. Tänk att vi snart ska äta ihop... För att inte tala om när han och morfar ska laga mat ihop...

Fast vi börjar med lite smakportion av gröt - det blir man STOR o STARK av!!!

HV71 och Kinnarps Arena lyfter sigNu vänder vi och använder nederlaget på ett positivt sätt...  


Ett rejält lyft av arenan till alla besökares fördel kommer nog att välkomnas storslaget. Alla publika utrymmen planeras att förnyas och morderniseras med tillfällen att även kunna följa motståndarnas nederlag (!?) bl.a.

Så här ser planerna ut för kiosker och allmäna pubar och barer när de är i "sin vagga":

Ska bli roligt att följa denna planering. Undrar hur det blir på "mitt place" uppe bland GULD-gästerna??? Snart får jag nog veta - det lär inte bli sämre än så här i alla fal. KUL!!! 

Heja HåååVeee!!!  Vi ska ju inte glömma seriesegern... (Klicka på tabellen för att se vad som planeras)


I kväll gråter Jönköping - men bara i kväll!!!

Ok, ikväll är vi många som behöver tröstas och torka en tår - men det är så det ska vara. Man måste bryta ihop för att komma igen!!!

I morgon är en annan dag - det är då vi börjar ladda för nästa säsong.

I december möts vi ju i massor för att se den stora Jubileumsmatchen!

Dessutom har vi ju faktiskt hela Jubileumsåret att glädjas åt... HV71:s jubileumsår - 40 år på banan (i arenan)!!! Vilken saga att läsa om genom att klicka HÄR !!!

Så visst är det väl vad myntade för många år sedan... HV71 spelar bäst ändå!

Fotokollage efter kvalitetstid - grunden till en portfolio...

Efter veckans sista jobbdag blev det en liten stund hemma hos Valle och hans mamma - en väldigt givande stund med en pigg och glad grabb som delade med sig av hela sitt charmregister.

Med mig hem fick jag ett antal foton som hade beställts, riktiga foton som man kan klistra in i album eller göra kollage av. Digitalfoton och fotoredigeringsprogram i hela sin glans men här kommer mitt alldeles egna Photogallery-montage för dagen:Nu skaffar jag album och skapar en egen (eller gemensam) portfolio...


Internationella Kvinnodagen - en av många andra dagar


Jaha, då var den dagen över... Internationella Kvinnodagen.

Varför ska kvinnan ha en speciell dag?

Jo för det har kanelbullen, våfflan, hjärtat, alla helgon, mor, far, barnen, nallen, mårten, kungen, prinsessan, prinsen och FN, nallen och ägget med många, många fler!!! (klicka för att se några fler exempel)

Dagen till Kvinnans ära delas dessutom med Semlan, Fettisdagsbullen, Hetväggen eller vad du vill kalla den.

Ja GRATTIS till alla oss Kvinnor och Semlor för en underbar dag bland många andra...Kontentan av detta inlägg är att ALLA dagar är våra egna dagar och vad vi gör dem till!!!


Fototriss - Se upp

En underbar helg måste få illustrera veckans Fototriss. Helena efterfrågar bilder på temat Se upp och vad kan väl mer passa än denna underbara, blå himmel som har visat sig hela helgen bara man har vänt näsan uppåt!?!?!Det här hade jag att SE UPP till lördag eftermiddag från min uteplats... 

Man kan också tävla med sitt TRISS-bidrag om en upplevelse från CoolStuff!

Klicka här så kan du se vad andra har sett upp till...

RSS 2.0