Midsommar är fullbordad - precis så underbar som bara en midsommar kan vara...

Som vi sa när vi lämnade paradiset - We did it again!

Vi fick en fantastisk Midsommar med otroliga människor omkring oss - IGEN!!! Det börjar verkligen bli tradition att få fira midsommar med åtminstone en av tre underbara döttrar och deras goaste vänner. I dagarna 4 har vi trängts på några kvadratmeter väldigt smärtfritt. Vi har skrattat, ätit, druckit, sovit, solat, lekt, festat, tjatat, njutit, umgåtts och mått välditgt bra tillsammans.

En (1) man har fått omhuldas av och serva fem (5) unga och tre (3) lite mognare "brudar" + tre (3) flickhundar en hel långhelg. Undrar vem som njöt mest - han eller vi kvinnfolk???När han tröttnade på att vara tupp i hönsgården hittade han några grabbar som gärna ställde upp som "hjälpredor"!


Någon måste ju rycka det sista i bältet...


TACK!!! Alla inblandade för bidrag till en oförglömlig helg!!! Nu är det en tradition som inte får brytas - eller hur!

Vackert väder i midsommar - Lika självklart som solen i Villshärad!

Nu börjar det ge frukt att ägna sitt liv åt att studera väderprognoser... Klicka på nedanstående för att få senaste  prognos för mitt Midsommarparadis... 

   


Det är tunt nu...

Det största som händer i livet just nu är LÄNGTAN! Den stora längtan efter semester. Det och planering inför väldigt närstående midsommarfirande gör att bloggandet ligger på lågvarv... Återkommer med bildbevis från en kanonhelg med make och en hel hop med midsommarflickor och alla tillbehör!


Trevlig Midsommar!!!


Ny iPhone 4 - inte bara lycka!

Ja, vad har hänt? Inte ett ord här på länge... Det har inte hänt så mycket.

Jag har bara varit på Bengans igen, Geocachat med sommargrannar, tappat min iPhone, köpt en ny iPhone, trängts på GeKås i Ullared med mina 3 fantastiska döttrar, upprustats med ny säng som har monterats på plats, funderat över Midsommar-helgen med ALLA underbara... Utöver alla ordinarie sysslor hemma och på jobbet!Hur kan man "tappa" en iPhone då? Jag som är ordentlig och rädd om mina saker gjorde en blunder under en av mina nyupptäckta laster - Geocaching (gå till föregående inlägg så kanske man kan förstå vad jag menar). Mitt under letandet av en skatt i ett stenbumlingsröse böjer jag mig framåt för att leta med telefonen i bakfickan. PLONK säger det så dyker den rakt ner i avgrunden mellan några av dessa bumlingar. Letar sig såklart så långt ner som möjligt - OMÖJLIG att fiska upp igen. Det sa inte bara PLONK utan PLONK, PLONk, PLOnk, PLonk, Plonk, plonk - o sedan tyst... Riktigt tyst blev den, inte ens en signal när vi försökte ringa till den!Med min underbart förstående äkta hälft löste sig så klart mitt I-landsproblem med att klara sig utan mobil tillgänglighet omgående i stort sätt. Jag har redan en sprillans ny iPhone 4 med STORT minne så jag både kan vara nåbar och GPS:a nya cachar var jag än befinner mig redan några timmar efter mitt "slarv".

Mina nästa problem nu:
1. Jag har inga kontakter kvar i telefonen!
2. Bilder som var sparade är borta!
3. Kalendern är inte tillgänglig så jag vet inte var, vad och när jag har viktiga saker att komma ihåg!

Hjälp mig gärna genom att SMS:a ditt namn till min telefon (samma nummer som tidigare), MMS:a eller e-posta bilder som ni vet att jag vill ha och påminn mig gärna på valfritt sätt om det jag ska göra en bra tid framöver...

Till alla Er som har vuxenlivet i sikte - med både regniga och soliga dagar...

I morgon, fredag 10 juni, är en stor dag för många här i Jönköping. En dag fylld av glädje, lycka och nostalgi. En stor dag att fira med alla nära och kära. En av de lyckligaste, men samtidigt mest skrämmande, dagarna i livet. 

En dag som är mer väderberoende än många andra ... men tyvärr verkar inte alla dessa förväntansfulla ha vädergudarna på sin sida.

Självklart blir Studenternas dag underbar oavsett vädret, det blir en dag fylld av sol oavsett om det regnar eller haglar och blåser ett antal sekundmeter, det blir en dag fylld av LYCKA för de flesta ändå...

LYCKA TILL alla Jönköpingsstudenter i morgon! Ta för er av livet och njut av er största dag hittills i era liv!!!Sjungom studentens lyckliga dag
låtom oss fröjdas i ungdomens vår
än klappar hjärtat med friska slag
och den ljusnande framtid är vår.
Inga stormar än i våra sinnen bo
hoppet är vår vän och vi dess löften tro
när vi knyta förbund i den lund
där de härliga lagrarna gro
där de härliga lagrarna gro.
Hurra!

Svea vår moder hugstor och skön,
manar till bragd som i fornstora dar,
vinkar med segerns och ärans lön,
med den skörd utan strid man ej tar.
Aldrig slockne då
känslans rena brand,
aldrig brista må
trohets helga band,
så i gyllene frid som i strid.
Liv och blod för vårt fädernesland!
Liv och blod för vårt fädernesland


RSS 2.0