Koka kräftor - en utmaning som leder till njutning så man rodnar...


I eftermiddags - en i övrigt väldigt upptagen eftermiddag - kommer mannen hem med minst 3 kilo färska/alldeles livs levande kräftor. De måste så klart tillagas efter konstens alla regler med dödande vatten, den blivande lagen med lagom mängd grovsalt, Porter, ett par sockerbitar och krondill.

MUMS för mig men han som inte äter dem får stå för hela kokkalaset själv eftersom jag själv ägnar hela kvällen med att göra vad som göras kan för att bli lite vacker (nagelfix igen).

Bra blev det i alla fall så nu ska snart frysen fyllas med vinterns överraskningar...


Snacka om att ta sig fram med ... och klor!




Alla bilder i inlägget är tagna i dag och tillhör mig!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0