Kräftans tecken

I morgon lördag är det kräftskiva hos Grevnertz då. Tyvärr för första gången på många år har vi inte eget fångade och kokta kräftor att avnjuta. Så här såg dom små rackarna ut innan dom blev röda förra året i alla fall.
image185

Glöm inte att döda kräftorna i särskilt kokvatten innan ni lägger ner dom i det smaksatta och slutliga koket. Det är nämligen så att när kräftan hamnar i det heta vattnet släpper dom sin urin av ren stress - o det vill vi ju absolut inte suga i oss. Hur man sedan smaksätter kokvattnet finns det säkert mängder med åsikter om men vi har socker, grovt salt, porter eller öl och rikligt med dillkronor för bästa smak. SLUUUUURP!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0