Lördagkväll hos familjen Falk

Helgen har ju rusat förbi som vanligt, redan slut och måndagen är snart över också. I lördags kväll var vi bara hemma med tjejerna och deras kompisar. Peter uttryckte sig vid matbordet: Jag måste vara Jönköpings lyckligaste kille som får sitta här och käka med 5 vackra damer... Matilda syns inte på bilderna för hon är fotograf
image456
image458

Kommentarer
Postat av: Christine

Som svar på din kommentar måste jag säga att jag förstår dig, man vill bara sina barn väl. Men de måste hitta sin egen identitet och bygga upp en självkänsla så de står sig mot allt i livet. För livet är ju allt annat än lätt. min mamma har alltid varit den som skyddat så gott det har gått. Talat om hur farligt det är att gå ute ensam och att folk kan dra in en i bilar etc. Man klarar inte det, och man klarar verkligen inte det andra. Min syster blev så rädd tillslut och vågade inte gå ensam till bussen förrän hon flyttade till vår pappa. Min pappa är mer pushande och det fanns ingen talan om att få skjuts dit och hjälp med saker man klarar själv. Det har lärt mig att inte ta sker för givet. Risken finns ju att man kommer in i en ond cirkel där man tror att man hjälper sina barn när man egentligen gör det svårare för dem när de väl kommer ut på sina egna ben.
Jag känner varken dig eller din familj, så detta är bara mina egna tankar och åsikter. Jag tror säkert att du är en alldeles underbar mamma... men det gäller att se bortom de där stunderna när ens barn blir arg för att hon inte får skjuts eller en ny jacka och istället tänka, "Hon kommer tacka mig när hon blir äldre". :-)
Du ser ut att ha tre vackra barn iafl!

2007-11-23 @ 10:00:55
URL: http://chrisse.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0