Kort men inte gott!

Mumbai var en stor besvikelse och vistelsen blev väldigt kort. Karin och Macke sitter snart redan på tåget vidare till Goa med stränderna, havet, lugnet och den stora landningen förhoppningsvis. Karin ringde hem i dag - kaoset i Mumbai är tydligen värre än hetsen i Delhi. Det är dyrt (till och med med indiska mått mätt) att vistas i denna stad. Hit söker sig hela Indiens fattigdom för att söka lyckan och väldigt få lyckas. De enstaka som lyckas lever i överflöd medans en väldig majoritet lever i sådan fattigdom och missär så vi förskonade inte ens kan förnimma vad dessa genomlider. I de kvarter Karin och Markus har hunnit se gick det inte ens att äta - så skabbigt var det!!! En kort resa med taxi fick dom betala mer för än ett dygns boende i Delhi. Med andra ord har dom gjort ett väldigt bra val att redan nu sätta sig på tåget för en 12 timmars resa till Goa. I den värmen måste det vara en känsla av under att få slänga sig i ett hav, kan till och med en badkruka som jag tycka.

Gå in och läs om Mumbai / Bombay så kan man förstå att dom gör rätt som lämnar stället, även om det är en del som t.ex Bollywood och biobesök, dom missar!

Snart får vi förhoppningsvis se lite soligare bilder på Resedagboken.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hur kan man vara besviken på en sån fantastiskt mångfasetterad och spännande stad förstår jag inte. Synd att dom inte gav enligt mig en av världens mest spännande städer en chans!

Att leva i Mumbai är inte dyrt i svenska mått mätt..

2009-07-04 @ 15:17:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0