Kursetta?

Nu har första lektionen på Leyas första skoltid avslutats. Vi kan nog sammanfatta det som att alla kanske inte tycker att hon är lika duktig som vi tycker att hon är, men ingen av de andra - varken instruktörer eller deltagare har ju sett henne i "normal" miljö. Dessutom tror jag att den känslan satt hos fler än hos oss efter avslut. Såååå många intryck på en enda gång - då är det inte mycket som gör oss intressantast. Vi var i alla fall helt överens på hemvägen att det här blir nog väldigt nyttigt för både Leya och framför allt oss som går "i andra änden av kopplet"!

I kursen deltog mycket blandade raser och hundägare. Raserna som är presenterade är Rhodesian Ridgeback, Schnauzer, Pudel, Jack Russel, Rotweiler, Amstaff, Softcoated, King Charles Spaniel och Papillon + några till. Det är nog ganska varierande ålder på både hundar och ägare - allt ifrån valp/unghund till lite äldre och vad gäller ägarna allt ifrån nyss hemifrån flyttade till snart hemifrån bärande (om man får säga så).

Instruktörer och assistenter gav ett mycket säkert, lugnt och förtroendefullt intryck och har nog mycket att ge oss ny/gammal-blivande ägare.

I hennes hemmiljö är hon i alla fall fortfarande helt otrolig - det kan INGEN ta ifrån henne. (Och det har ingen försökt ta ifrån varken henne eller oss i dag heller.)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0