Hemlisar

I kväll blev vi ensamma hemma jag och Peter. Har under dagen varit på sopplunch hos kusin Lena och det smakade som vanligt alldeles utmärkt - i dag en god fisk- och skaldjurssoppa, ostkaka med sylt och grädde samt kaffe med lussebulle och mjuk kaka. Väl hemma visar det sig att alla flickor blir upptagna med festande under kvällen och därför kunde vi passa på att syssla med lite hemlig julklappsinslagning. Eller VI förresten? JAG med hjälp av djuren...



Julefriden infinner sig tidigt hos vissa...

Kommentarer
Postat av: Helena på Fototriss

Hej hej!

Såg att det låg en länk till din blogg från Fototriss, men hittade inte ditt bidrag till veckans tema. Vet inte om det blivit något fel eller om du lagt länken där av misstag innan du publicerat bilderna, men jag har tagit bort länken så länge eftersom inga länkar ska läggas dit innan trissinlägget är publicerat.



Länka igen när du har dina trissbilder klara, och det vore jättebra om du använde en direktlänk då som leder direkt till ditt trissinlägg, så att alla som klickar kommer direkt dit. Om du inte vet hur du hittar direktlänken så gör du så här: högerklicka på Permalänk, som finns längst ner i ditt inlägg, och välj att kopiera länkadressen. Sen klistrar du bara in den i formuläret på Fototriss.



Sov gott =)

/Helena

2008-12-14 @ 01:24:20
URL: http://fototriss.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0