Lite av en fakir?

I går kom Peter hem med en nyinköpt spikmatta! Spikmattan Shakti - den indiska spikmattan. I går fegtestade jag bara med t-tröja på men i kväll ska jag lägga mig på den med bara skinnet. Peter var modig redan i går och tycker faktiskt att han inte har sovit så bra på många år som han har gjort i natt - och då är han inte den som är lättpåverkad eller tror på "hokus-pokus"!

Så här ser vår Shakti ut:


Varje matta har 230 "knappar".


Varje "knapp" har 27 "piggar" - vilket ger mer än 6000 "spikar".


Att läsa om behandling i medföljande instruktionsbok:
Under en behandling aktiveras tusentals punkter i kroppen. Blockeringar och spänningar löses och ger ett fritt flöde av energi.

När du lägger dig ner på Skakti upplevs först piggarna som smärta men den klingar av och ersätts av skön värme då blodcirkulationen ökar. Har du känslig hud kan du lägga ett tunt tyg mellan kroppen och mattan.

Shakti spikmatta ger en stark healing och då kan olika reaktioner uppkomma under samt efter behandlingen. De kan variera från person till person och vid olika tillfällen.

Man kan känna trötthet under behandlingen och det är inte ovanligt att man somnar. Frossa och hungerskänslor kan uppstå. Även starka känslor som lycka och ilska. Detta är reaktioner på att mängder av energi är i rörelse. Det går snart över och ger plats för ett djupare lugn. Stora mängder endorfiner samt lugn-och-ro-hormoner har frisatts vid behandlingen och ger kroppen återhämtning och vila. Därför rekommenderas avslappning eller lugn aktivitet efter behandlingen. Shakti är även mycket bra vid rehab samt efter träning eftersom den ger snabb återhämtning och ökad blodcirkulation...


Här kan du läsa mer om Shakti Spikmatta och olika program och positioner
 Klick på bilden

Kommentarer
Postat av: Jag och fotbollsspelarn

Ja men visst är det ljusare? Det är inte riktigt mrkt när jag går från jobbet klockan 4... det går åt rätt håll iaf, yehaa! :)

2009-01-14 @ 07:34:57
URL: http://tgif.blogg.se/
Postat av: kakan

man kan tro att det är ni som varit i Indien med tanke på spikmattan....

2009-01-14 @ 13:37:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0