Tiden går så snabbt så man får åksjuka

Rubriken är stulen från Frida - hoppas du inte misstycker men jag tycker det var ett himla bra uttryck!

Tiden går verkligen snabbt och nu är det helg igen. När torsdagskvällen lägger sig och lägenheten luktar rent efter städ och puts känner man sig ganska nöjd.

Helgen är ganska bokad med start i morgon förmiddag med flyttstäd inför M o F:s flytt till ny och större lägenhet. Sedan är det lite inhandling av helgens mat och komplettering till lördagens klädval. Kvällen blir anspråkslös i hemmets lugna vrå.

Lördagen startar ganska angenämt med Klippning LyxHudoteket - den som spar hon har julklappen kvar!


Klockan 18:00 går sedan Festen av stapeln. Svärfar som fyller 80 år (har fyllt) bjuder hela släkten och många vänner (cirka 40 pers) på 5-rätters med allt inkluderat på Den Småländska Kolonin. Om jag känner Svärfar rätt så blir det en fest som inte slutar före ungdomarna har lämnat kroglivet den natten - han är verkligen Still going strong den mannen!


Söndagen är planerad för filmeftermiddag/kväll med alla goa flickor och deras goa pojkar - fast jag har inte frågat alla än men är ganska säker på att även de tycker det är ett bra alternativ att slå ihjäl en söndag med efter fest. En eftertraktad film och lite god mat får säkert hit allihop!


Med andra ord - en del att se fram mot... Eller?

Kommentarer
Postat av: Frida

Det gör ingenting :) det är ju så sant som det är sagt hehe. Det låter som ni har en riktigt mysig och kul hel framför er, storkalas är ju aldrig fel ;)

2010-02-26 @ 07:46:36
URL: http://fridalinnmans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0