Oväntad nyårsmat

Tänkte lite sent men ändock presentera Nyårsfirandets för- och efterrätt. Huvudrätten tillhörde det mer klassiska med oxfilé, potatiskaka, timjan- och rödvinssky med tillbehör.

Lite mindre säsongsbetonad var ändå
...Förrätten:

med tillbehör!

och

Efterrätten:


Jordgubbarna kanske inte är uppväxta i svensk jord men kräftorna är upptagna ur Vättern och kokta hemma på egna spisen.

Förresten, efterrätten skapades av våra underbara grannar, vänner och kvällens sällskap...


Dessutom var tolvslagets champagnemaster självklart (numer en tradition) Anders. Här serverande efter "sabrering" med väldigt vant handlag...


Alldeles perfekt tidsmässigt till Malmsjö-svammel...


Hade vi det festligt, trevligt, lugnt, mysigt, välsmakande och alldeles, alldeles underbart? JAAA det hade vi!!! Tack för en toppenafton!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0