Semesteräventyr som heter duga! Geocaching - Powertrail!



Senaste söndagen ägnade vi oss åt aktivitet på alla nivåer. Vi gjorde en Powertrail à la Geocaching. Tillsammans med semestergrannar planerade vi en liten runda med cykel på cirka 3 mil... Under dessa 3 mil skulle vi plocka den lagda rundans 90 geocachar, läs tidigare inlägg så förstår man vad jag syftar på.


En perfekt dag vädermässigt startade vi från campingen med bil och cyklar på stället därbak, pakerade på väl vald plats och äntrade stålhästarna. Vilken dag vi fick!!! Vi tog totalt 93 gömmor, la 48 km bakom oss, såg fantastisk svensk natur, hann med 3 ordentliga måltidsstopp och skrattade oss igenom granskog, talltoppar, landsvägar, ängar, vägskyltar, preforms, räcken och mycket mer.



Vi upplevde verkligen en dag att lägga till minnenas arkiv! De planerade 3 milen blev nästan5, de tänkta 5 timmarna blev 10 men vi log när vi kom i mål.



Vi kommer att göra om något liknande innan denna semester är över och jag är övertygad om att det är ett utmärkt sätt att avverka en del av semestern på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0